Selecteer een pagina

De kracht van het internet is dat iedereen weet hoe het werkt. Iedereen met een internet aansluiting kan een gegeven webpagina vinden, weet hoe hij een e-mail moet versturen en hoe hij een product kan bestellen. Verder heeft iedereen alle software al op zijn computer om er gebruik van te maken. Laten we deze voordelen goed benutten!

Als we in een zin zouden moeten omschrijven wat wij voor u kunnen doen dan is het de volgende: Wij zorgen door het maken van slimme applicaties dat uw klanten of personeel via het internet interactie hebben met uw bedrijf waardoor de bedrijfsprocessen beter en gemakkelijker kunnen gaan lopen en de winst kan toenemen.

Dit uit zich in vele vormen, denk hierbij aan webwinkels, werktijdregistratie, ITIL servicemanagement, discussieforums, plugins voor content management systemen, voorraadbeheer en informatiedeling.

Waarom iets opnieuw ontwikkelen terwijl het al bestaat? Wanneer ons duidelijk is geworden wat u zoekt gaan wij eerst op zoek naar opensource software die al bestaat. Het doel is dan tweeledig. Allereerst zullen wij kijken of wij het voor uw zaak kunnen inzetten. Als dit niet mogelijk blijkt wegens licentieproblemen, volwassenheid van de software of het doet niet precies wat u nodig heeft, dan gebruiken we deze software als referentiekader. We kijken dus hoe het werkt, wat het kan en vooral wat het niet kan. Op deze manier weten wij gelijk al meer over uw verwachtingen en over de richting waar wij heen gaan. Wanneer het gaat om een Content management systeem zullen wij u altijd kennis laten maken met WordPress.

Wanneer wij een product opleveren zal dit ergens moeten gaan draaien op een webserver. Al voor dat wij beginnen met het ontwikkelen van de software kijken wij aan welke eisen de omgeving moet voldoen waarop het product gaat draaien. Wij kunnen een inventarisatie doen van uw huidige omgeving en u dan advies uitbrengen over wat er moet worden aangepast. Ook kunnen wij uw omgeving zelf gereed maken zodat ons product er goed op draait. Wij doen dit dan samen met u of uw systeembeheerder.